Viggja Voices

Viggja Voices på scenen sett bakfra
< Tilbake til forsiden

Vi trenger en bass i vokalgruppa

Det blir en ledig plass i vokalgruppa fra og med august. Interessert?
Ta kontakt så snart som mulig, så avtaler vi nærmere.

Viggja Voices med kammerkoret A Cappellissimo (i bakgrunnen) på premieren av Ringduen & Årstidene i Bautaen kulturhus, Børsa, april 2024
Viggja Voices med A Cappellissimo (i bakgrunnen) under premieren av Ringduen & Årstidene i Bautaen kulturhus, Børsa, 7. april 2024. Foto: Vilja Elise Fremstad

Hvem er vi?

Viggja Voices er et aktivt og ambisiøst vokalensemble med utspring fra Viggja i Skaun. Vi øver vekselvis i Skaun og Trondheim. Gruppa består av tre menn og tre damer, og vi synger helst 6-stemt materiale. Repertoaret spenner fra salmer og folketoner til joik, jazz og samtidsmusikk. Vi har hatt flere spennende samarbeidsprosjekt med dyktige musikere og har også fått skrevet egen musikk til gruppa.

Hva vil vi?

Gruppa har som målsetting å framføre vokalmusikk av høy kvalitet. Vi er ikke et profesjonelt ensemble, men tilstreber å holde et høyt nivå både kunstnerisk og administrativt. De siste syv årene har vi mottatt produksjons- og driftsstøtte for amatørkor på høyt nivå, og vi har jevnlig innhenta ekstern kompetanse for å bidra til gruppas videreutvikling.

Hvor mye tid tar det å være med?

Vokalgruppa øver vanligvis to ganger i måneden. I tillegg har vi gjerne tre-fire konserter eller sangoppdrag i løpet av et semester, men dette kan variere. Oppsummert bør du ha mulighet til å spandere en del fritid på vokalgruppa. Det forventes også en viss egeninnsats hjemme, ettersom vi helst ikke bruker felles øvingstid på innlæring av stemmer.

Hvem leter vi etter?

Vi ønsker oss en dyp bass. Du bør ha et stort engasjement for vokalmusikk og finne glede av å strekke deg etter nye mål sammen med andre. Som sanger i Viggja Voices vil du som regel være alene på stemmen din. Du bør derfor ha erfaring med å stå på egne ben. Det er en fordel om du er notekyndig, men enda viktigere er det at du er vant til å lytte og inntone deg, at du trives med å ta musikalsk ansvar og liker å utforske ulike sangstiler og klangideal.

Har vi ei aldersgrense?

Nåværende medlemmer er i 30- og 40-årsalderen, men om du er litt yngre eller litt eldre går det nok helt fint. Det viktigste er at vi har god kjemi og felles fokus.

Ta kontakt med musikalsk leder Anne Karin (tlf. 988 73 684) hvis du har spørsmål, eller hvis du vil melde deg til prøvesang.